Obchodní podmínky

  
 1. Všeobecné informace
Tyto všeobecné obchodní podmínky se vztahují na veškeré zboží a služby poskytované prodávajícím

Prodávající:
Dvořák Jiří
Mírová 1441
Rychnov nad Kněžnou
516 01

č.ú. 2900339041 / 2010

IČ: 73985058
DIČ: nejsme plátci DPH

a kupujícím, kterým je spotřebitel, fyzická osoba podnikající nebo právnická osoba.
Vztah mezi prodávajícím a kupujícím vzniká na základě závazné objednávky podané elektronicky v internetovém obchodě.

  
 2. Ochrana osobních údajů

Prohlašujeme, že veškeré údaje, které na našem webu www.cs-shop.cz zákazník uvádí podléhají ustanovením zákona č.101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel eshopu www.cs-shop.cz je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona.

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník odesláním objednávky dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely úspěšného dokončení objednávky.

Získané osobní údaje v žádném případě nemohou být poskytnuty třetím stranám. Výjimkou jsou údaje poskytnuté dopravci, sloužící k rychlé a komfotní dodávce vámi objednaného zboží.

Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na info@cs-shop.cz
  
 3. Objednávka

Veškeré objednávky provedené prostřednictvím internetového obchodu www.cs-shop.cz jsou závazné. Podáním objednávky stvrzuje kupující souhlas s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačního řádu.

Objednávka je návrhem pro kupní smlouvu. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím, tedy převzetím zboží kupujícím v místě dodání uvedeném v registračním formuláři.

Podmínkou pro podání objednávky je vyplnění povinných údajů kupujícm při objednání zboží. Kupující se tímto zavazuje, že uvedené údaje jsou platné a pravdivé. Současně kupující dává dodavateli souhlas ke shromažďování a archivaci údajů o kupujícím a jeho nákupech.

Vytvořením objednávky a odesláním má kupující povinnost si přemět objednávky vyzvednout nebo převzít od dopravce a zaplatit. Pokud kupující objednané zboží nevyzvedne nebo nepřevezme od dopravce a zboží se vrátí prodejci, má prodejce právo na uhrazení nákladů spojených s přepravou zboží od prodejce k zákazníkovi a všech nezbytných úkonů s tím spojených.Toto upravuje občanský zákoník §420 a §588

Tím, že zboží bude vráceno zpět prodejci jako nevyzvednuté, bude Vám naúčtován poplatek a vystavena faktura.Pokud kupující do data splatnosti neuhradí tento poplatek, vystavuje se nebezpečí soudního procesu a v konečném důsledku může tento celý proces stát tisíce korun v neprospěch kupujícího.

  
 4. Ceny

Ceny jsou uvedeny vždy u výrobku a v objednávce.

Všechny ceny v obchodě jsou koncové, tj. včetně DPH

Při uzavření objednávky mezi prodávajícím a kupujícím platí cena uvedená v okamžiku objednávky a uzavření kupní smlouvy. Pokud bude v době uzavření objednávky zboží dlouhodobě nedostupné a za tu dobu se jeho cena změní v neprospěch kupujícího, bude kupující neprodleně kontaktován s nabídkou, kdy je kupující oprávněn objednávku zrušit bez jakéhokoliv porušení podmínek pro obě strany.

  
 5. Způsob placení

U www.cs-shop.cz je možné zboží hradit dobírkou, bankovním převodem nebo hotově při osobním vyzvednutí zboží.

Při volbě platby bankovním převodem (způsob platby nutno vybrat při objednání) od nás obdržíte informace o dostupnosti zboží a informace k platbě včetně variabilního symbolu, který bude identifikovat Vaši platbu.

Částku uvedenou na objednávce prosím převeďte na účet číslo 2900339041 / 2010 - Fio banka a.s.

Zboží bude expedováno až po připsání dané částky na výše uvedený účet.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  
 6. Dodací podmínky

Při nákupu do 3 000,-Kč účtujeme přepravné ve výši 90,-Kč (dobírka) nebo 30,- Kč (platba předem). Při nákupu nad 3 000 Kč je poštovné ZDARMA. Cena za přepravné platí pro Českou republiku. Cena pro zaslání do jiného státu je stanovena individuálně.

Pokud je objednané zboží skladem, odešleme je na adresu uvedenou v objednávce do 2 pracovních dnů od přijetí objednávky (od obdržení platby)

Pokud je objednané zboží na centrálním skladě, odeslání proběhne zpravidla do 7-mi pracovních dnů od přijetí objednávky (od obdržení platby)

Není-li objednané zboží skladem, ihned o této skutečnosti informujeme zákazníka e-mailem nebo telefonicky, včetně lhůty dodání.

Zboží zasíláme Českou poštou.

  
 7. Odstoupení od smlouvy prodávajícím

Prodávající může odstoupit od smlouvy v případě, že objednané zboží je dlouhodobě nedostupné, přestalo se vyrábět, přestalo se dodávat na náš trh.
Prodávající může odstoupit od smlouvy, dojde-li k výrazné změně kupní ceny, za kterou kupující nakupuje od dodavatelů a nebyla mu v době objednávky známa. Prodávající v takovém případě kontaktuje kupujícího a informuje ho o možnostech řešení.Pokud s kupujícím nedojde k dohodě,je oprávněn prodávající odstoupit.

  
 8. Odstoupení od smlouvy kupujícím

U smluv uzavřených distančním způsobem (na dálku) může kupující odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží. Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.

Výjimky: Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy; dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího; u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit; u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal; u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik; u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby.

Poučení o právu na odstoupení od smlouvy je dostupné zde

Formulář pro odstoupení od smlouvy je dostupný zde

  
 9. Ostatní

Chyby a změny v katalogu jsou vyhrazeny